Switch to english Endre til norsk

X

Booking

Ta kontakt med hotellet direkte om det ikke er ledig kapasitet, vi har muligens flere rom!

De historiske

Hva skjer

Her finner du informasjon over hva som skjer på Sogndalstrand Kulturhotell.  Er det noe du lurer på, er det bare å ta kontakt med oss.

Vi har åpent både hotellet og restauranten hele året, foruten jule- og nyttårsdagene. 
Les her for mer informasjon om våre åpningstider..

 

Komletorsdager
..med Siljes herlige komle-middag.
16. og 23.november: komler, pølse, saltkjøtt, bacon, kålrabi;
kr 165,- pr person inkl. kaffe.

30.november, 7. og 14.desember bytter vi ut saltkjøtt med pinnekjøtt;
kr 195,- per person inkl. kaffe.


12.november - farsdag:
Det er farsdag på søndag 12.november, så hvorfor ikke gjøre stas på han med en søndagsmiddag på Sogndalstrand Kulturhotell.  Far betaler kun kr 100,- denne dagen.  Valg mellom herlig lammelår, kjøttkaker og fiskesuppe - og deilige desserter.  Åpent mellom kl. 12.00 - 16.30. Velkommen! 


Førjulstid med tradisjonsrik julemat:

Førjulstiden er over oss med deilige juleluncher og julemiddager, og 11.november var vi i gang med våre populære julemiddager. 
I år igjen er det "Tønes" og Ingvar Hovland som står for underholdningen i de fleste helger! 
Disse plassene ble revet bort veldig raskt, men vi har enda noen få plasser igjen, bl.a. fredag 15. og lørdag 16.desember.
Les mer... 

 

Juletallerken:
Ut over overnevnte datoer – i perioden medio november t.o.m. 22.desember - tilbyr vi også den samme deilige julematen med pinnekjøtt, ribbe, medisterkake, medisterpølse og tilbehør.  Forhåndsbestilling.

Dagtid – fra 12.00 til 16.30

En hyggelig julelunch med:
Juletallerken uten dessert:                  kr 415,- per person.   
Juletallerken med dessert:                 kr 490,- per person.     


Kveldstid – fra 19.00 – 21.00
Juletallerken uten dessert:                  kr 490,- per person
J
uletallerken med dessert:                 kr 595,- per person
Juletallerken med 2 x servering og dessert:  kr 650,- per person

 

Catering av julemat:
Juletallerken uten dessert: kr 335,-
Juletallerken med 1 dessert: kr 395,- per person.   

 

Søndagsmiddag:     
Vi har åpen for søndagsmiddag frem t.o.m. 17.desember - fra 12.00 til 16.00. 

Den 3., 10. og 17.desember serverer vi herlig tradisjonell julemat med stort dessertbord.
Juletallerken uten stort dessertbord: kr 425,- per person.   
Juletallerken med stort dessertbord: kr 495,- per person.   


Lørdag 2.desember:
Vår trivelige landhandel Horneland er åpen for førjulskos med bl.a. salg av ferske brød og rundstykker, julekaker, smågodt, sjokolade fra Egersund Chokoladefabrikk og bøker. Åpent fra kl. 12.00 – 16.00. 


Gavekort:
Gode opplevelser er fine og gi – og hyggelige å få! 

Hos oss kan du kjøpe gavekort på den verdien du selv ønsker, og dette kan benyttes hos oss på alt fra en god kopp kaffe med herlig, enkel hjemmelaget kaffemat, et godt glass vin, smakfulle lunchretter, deilige middager - eller overnatting.
En perfekt gave til den som har alt!

Vi selger også gavekort som en kan bruke på andre historiske hoteller i Norge.  
Se
www.dehistoriske.no for mer info.


Julebyen Egersund
Kun 25 minutters kjøretur fra Sogndalstrand ligger Egersund - som er blitt "julebyen" fremfor noen i Norge.  Julemarkedet har vokst seg til å bli en populær attraksjon og tradisjon for både gjester og lokalebefolkningen som er på jakt etter julestemning, julegaver eller flotte julegavetips. Datoer:7., 8., 9., 10. og 14., 15., 16. og 17.desember 2017.

«Hjem» til Sogndalstrand Kulturhotell:
Etter en koselig dag på julemarked, er det deilig å komme «hjem» til et  komfortabelt rom - og til en deilig seng å hvile i.
Sett av god tid til å nyte en lang, deilig frokost.   
Les mer... 


29.desember:
Romjuls-quiz i Fengselet
Dørene åpner fra kl. 21.00. 
Quizen starter kl. 22.00. 
Aldersgrense 20 år

2018:

 

Skreimiddag
Fredag 9.mars og lørdag 10.mars 2018 – kl. 19.30.
Skreien kommer fra det kalde, klare havet i nord er i sesong kun noen få måneder i året.  I mars får du sjansen til å nyte denne kvalitetsfisken i form av en klassisk skreimiddag; Skrei med rogn og lever.
Kjell Arild Pollestad – også kjent som Pater Pollestad – er selv en habil kokk, og vil ta oss gjennom måltidet med gilde historier om tradisjoner og det gode måltid.
Les mer...

 


*


Hva skjer i Sokndal Kommune:
Les mer her…

Hva skjer i region Stavanger: Les mer her…

 

 


opp