Sommerkonsert i Sogndalstrand Amfi

30/3/2018

Sommerkonsert i Sogndalstrand Amfi med Heine Totland´s Rock & Roll Circusmed gjesteartistene Myrull og Rægefabrikken

30.juni 2018 - fra kl. 17.00

Sommerkonsert i Sogndalstrand Amfi:

Heine Totland´s Rock & Roll Circusmed gjesteartistene Myrull og Rægefabrikken

CC: NOK 370,-

Heine Totland’s Rock & Roll Circus Denne humørpillen av et band får stemningen i taket, og er perfekt for en festkveld i alle aldre! Med spilleglede og smittende energi serveres de beste «Rock & Roll» låtene fra 50- og 60-tallet! I front står Heine Totland, en fremragende vokalist og entertainer.

Myrull er godt plantet i moderne norsk visetradisjon, men er uttrykket råere og mer rocka og sist men ikke minst: kraftfulle gåtefulle og ærlige tekster norske tekster! Den energiske frontfiguren Rebecca Reimers har en særegen scenepersonlighet, tøff og med en stor stemme. Hun leverer med nærhet og kraft som gjør ethvert møte med Myrull til en intim musikalsk opplevelse

Rægefabrikken er et litt utypisk rockeband som byr på melodier med et relativt sprikende musikalsk uttrykk. Ballader, rock og snev av rapp utgjør tyngden i det musikalske, og alt presenteres på dialekt.

Les mer

Øl-aften - I samarbeid med Petter Nome og Berenzens Bryggeri

13/4/2018

Øl-aften i samarbeid med Petter Nome og Berenzens Bryggeri hvor våre kokker har satt sammen en spennende meny for dere.

Fredag 13.april 2018 - fra kl. 19.30:

Øl-aften - I samarbeid med Petter Nome og Berenzens Bryggeri

Våre kokker har satt sammen en spennende 4-retters meny hvor øl er en viktig smakstilsetning.  Kvelden blir krydret med historie og mye ølkunnskap fra Petter Nome.Dette blir en spennende kveld for deg som liker øl, er nyskjerrig på øl - også øl i mat, og hvordan en tenker når en skal matche øl og mat. Pris kr 1.190,- inkl. 4 retters middag, øl-pakke inkl. aperitif og foredrag.

Les mer

Snekkesafari – med en liten vandring i lett terreng

12/5/2018

I tradisjonsrike snekker setter vi kurs ut i havet, mellom holmer og skjær, retning Vatlandsvik.

I tradisjonsrike snekker setter vi kurs ut i havet, mellom holmer og skjær, retning Vatlandsvik. En vil passere en jettegryte og få gode historier fra området, bl.a. om Hådyr - et viktig landemerke for sjøfolk i århundrer – og historien om «Landgangen i Vatlandsvigo» under 2.verdenskrig.

En gjør et lite strandhogg og fyrer opp et kaffebål og nyter medbrakt nistemat. Vi vandrer tilbake i lett terreng mot Nesvåg.

Under turen vil en nyte godt av Skipper Nesvåg’s lokalkunnskaper.

Varighet: 4 timer + Pris: kr 500,- per person.

Les mer

Kunstaften med Kjell Pahn-Iversen

26/5/2018

Sogndalstrand Kulturhotell i samarbeid med Galleri Rosengren inviterer til en minnerik og kunstnerisk kveld, da vi er så heldige å få besøk av den anerkjente norske billedkunstneren Kjell Pahr-Iversen

Sogndalstrand Kulturhotell i samarbeid med Galleri Rosengren inviterer til en minnerik og kunstnerisk kveld, da vi er så heldige å få besøk av den anerkjente norske billedkunstneren Kjell Pahr-Iversen. Han vil gjennom måltidet gjøre oss kjent med tanker bak sine verk – og trylle frem et kunstverk mellom middagens 3 retter.

Med seg har kunstneren også litt maleri, noen akvareller, samt fargestift-tegning og vanlige tegninger, som kan besiktiges i Galleri Rosengren - som holder åpent på kvelden slik at en kan se flere av Pahr-Iversen’s verker.

Middagspakke kr 620,- som inkluderer:

• Velkomstdrink og 3 retters middag

• Kjell Pahr-Iversens innføring i hans kunst

Overnattingspakke: + kr 795,- per person i dobbeltrom.

Les mer