Mat og drikke

Restaurant "Folvik Kafe"

I vår lune og trivelige restaurant Folvik Kafè serverer vi alt fra en god kopp kaffe med herlig, enkel hjemmelaget kaffemat, et godt glass vin, smakfulle lunchretter til deilige middager. 

Lokalet innbyr til formelle og uformelle anledninger, da det med sin intime og hyggelig atmosfære gir en god følelse av norsk kysttradisjon og et fransk brasserie.

I tillegg til norske, stedfestede historiske element, er veggene dekorert med vakre motiver fra forskjellige samtids kunstnere, og danner rammen for god trivsel enten du spiser alene, sammen med din kjære eller til selskaper og jubileer av alle slag.

Her kan vi bespise opp til 55 personer.

Alle våre måltider for boende gjester blir også servert i "Folvik Kafé”.

Vår restaurant ”Folvik Kafe” holder åpent hele året, foruten jule- og nyttårsukene.

Kjekt å vite: Det har tidligere vært bakeri i lokalet hvor Folvik kafe ligger - og restauranten har navn etter baker Folvik.

 

Vinsmakinger

Hva med en vinsmaking i unike og maritime omgivelser?

Vi tilrettelegger for en lærerik og festlig vinsmaking i det gamle fengselet.

Kjøkkenet

Vi har et kjøkken vi er svært stolte av. Vårt motto er “ekte og hjemmelaget”, og dette springer  ut fra vår stolthet og interesse for norsk – og ikke minst - lokal matkultur og mattradisjoner.

Derfor er vi på Sogndalstrand Kulturhotell  opptatt av at våre råvarer – og de produktene vi bruker - skal ha en lokal forankring.

Med rik tilgang til gode råvarer fra nærområdet, og respekten for behandlingen av disse, tar vi oss tid til å lage mye av det vi serverer fra grunnen av.

Vi vet at våre gjester setter pris på dette.

 

Catering:

Hos oss kan du bestille catering gjennom hele året (foruten perioden 22.12 – 03.01).   

Her finner du vår cateringmeny.

Les mer.. 

Ganefart:

I 2010 ble Sogndalstrand Kulturhotell kåret til vinner av Ganefart for vår region, (Rogaland og Agderfylkene). 

Ganefart er et samarbeid mellom Norges Bygdekvinnelag, Landbruks- og matdepartementet og Innovasjon Norge, og har som mål å presentere spisesteder som er bevisste på lokal matkultur og historieformidling knyttet til mat.

Selskap og feiringer

Vi tar imot alle typer selskap og festligheter; Bryllup, bursdagsfeiringer og merkedager, klassefester, jubiléer og julebord - små og store opp til ca 55 personer. 

Alt avhengig av gruppestørrelse og ønske, kan vi dekke opp med småbord, langbord eller hestesko.

Vi vet at markeringer og feiringer av store dager er viktig for den enkelte, og legger vår ære i at deres selskap skal bli vellykket, og et godt minne å tenke tilbake på. Med vår lange erfaring, god planlegging og hjelp til praktiske løsninger, legger vi tilrette for at forarbeidet skal bli enklere for deg, og selve dagen skal bli uforglemmelig.

Ta kontakt med oss, så skreddersyr vi et opplegg i henhold til deres ønsker og behov; med eller uten aktiviteter.

Tlf       51 47 72 55

Mail     post@sogndalstrand-kulturhotell.no