Cateringmeny november - desember 2020

16/11/2020

Cateringmeny november – desember 2020 fra Sogndalstrand Kulturhotell

Middag

Kyllingfilet med stekte grønnsaker og ovnsbakte poteter kr. 225,-

Laks med spinat, grønnsaker og ovnsbakte poteter kr. 225,-

Strandaburger med chips eller ovnsbakte poteter kr. 225,-

Dagens kjøttrett kr. 225,-

Pasta med kylling eller svinekjøtt kr. 195,-

Julemat

Juletallerken uten dessert kr. 395,-

Juletallerken med 1 dessert kr. 465,-

Smørbrød og gjærbakst

Ass. smørbrød på spiralloff kr. 39,- per stk.

Ass. smørbrød på hjemmebakt brød kr. 49,- per stk.

½ rundstykke med ost og skinke kr. 35,- per stk.

Skolebolle kr. 35,- per stk.

Kaker

Fløtekake, 28 cm kr 650,-

Fløtekake, langpanne kr 950,-

Marsipankake, 28 cm kr 685,-

Marsipankake, langpanne kr 995,-

Verden beste kr 550/ 765,-

Suksesskake kr 495,-

Sjokoladekake kr 595,-

Cobrakake/ dobbel kr 595,-/875,-

Fromagekake, sitron kr 550,-Ostekake kr 595,-

Vi leverer også glutenfrie kake-alternativer mot et tillegg i pris på kr 50,-

Drikke

Mineralvann 0.5 l. kr 39,-

Ønsker dere andre alternativer er det bare å spørre.

Bestilling på tlf. 51 47 72 55 eller post@sogndalstrand-kulturhotell.no