Overnatting

Telle sauer – i villsauens rike

Overnatting i et unikt, trivelig og historiske miljø

Sogndalstrand Kulturhotell består av i alt 10 forskjellige bygninger, 29 gjesteværelser.

Hotellet har åpent hele året, foruten jule- og nyttårsferien.

Værelser:

Alle værelsene er restaurert til dagens krav om standard når det gjelder bekvemmelighet. Ettersom alle bygningene opprinnelig er fra det forrige århundre, varierer værelsene i form og størrelse. De har også noe ulik stil, men vi har valgt å holde oss innenfor en tradisjonell og nostalgisk linje.

Alle værelsene har eget bad, de fleste har dusj, men noen med badekar. Alle værelser og fellesareal er røykfrie.

Vi kan garantere et rom med sjel og atmosfære.

På alle våre værelser finner du:

 • Trådløsst nettverk
 • Hårføner
 • Undergardiner som mørklegger værelset
 • Vannkoker

Et par av våre værelser kan være passende for de som reiser flere i et selskap/ familie, eller bare ønsker litt romsligere plass. Hør gjerne med oss hva som passer best for ditt følge.

Alle rom blir kontinuerlig renovert. 

Priser 2021

Dobbeltrom:  kr 1890,-  

Enkeltrom:    kr 1350,-

Bruderom:     kr 2280,- (inkl. blomster, fruktfat, musserende vin)

Alle priser er inkludert frokost.

Booking: 

Tlf       51 47 72 55

Mail     post@sogndalstrand-kulturhotell.no

Dersom 30 rom ikke er nok til ditt arrangement, har vi samarbeid med andre lokale aktører.

Ta i så fall kontakt med oss, så ser vi hva vi kan få til.

 

Pakker med overnatting:

Fotturer og toppturer - mellom hav og hei

Fra kystområdene strekker Sokndal seg innover et heilandskap med topper på opptil 600 meter over havet.  Her er flotte turområder med mange merkede turløyper og toppturer, så her kan en velge å gå korte eller lengre turer, med ulik vanskelighetsgrad. De merkede toppturene er svært populære. 

Ta kontakt med oss for mer info.eller les mer om dette på vår aktivitetsside.

På to hjul i Sogndalstrand

Veier og stier går mellom fjorder og heier. Lite trafikk, liten høydeforskjell og gode sykkelstier gjør at området rundt Sogndalstrand er spesielt sykkelvennlig – og er godt egnet til flere fine utflukter.

Les mer om dette på vår aktivitetsside.

Romantikk ved havet

Ta din kjære med på en pause fra hverdags vanlige rutiner - hvor dere har tid for hverandre og hvor kjærligheten kan få blomstre. Skru ned tempoet, og nyt det gode og langsomme livet i  Sogndalstrand.

På Sogndalstrand er det gode kår for å dyrke romantikken.  Vår restaurant ”Folvik Kafe” gir dere kulinariske matopplevelser fra vårt nærområde,

Rommene er hyggelige med deilige senger, og holdt i en tradisjonell og nostalgisk stil som passer stedet.

I den storslagne kystnaturen finnes et utvalg av fine fot- eller sykkelturer like utenfor hotellet, som er fin å oppleve til fots eller på to hjul - samtidig som du blir tatt et skritt med inn i historiske omgivelser med moderne fasiliteter.

Ikke langt unna finner du en 2000 år gammel fruktbarhetskult, de 2 husene på Helleren og det romantiske gamle fiskeværet på Nesvåg.

Det er og mulig å finne seg en benk i gaten og finne roen sammen, bare dere to - eller nyte utsikten til havet ved kaikanten. Stemningen i denne sjarmerende og nostalgiske gaten gjør noe med dere!   

Dette er romantikk for deg som virkelig liker kos, hvor det er dere, de sjarmerende og historiske omgivelsene - og ikke så mye mer.

Sogndalstrand Kulturhotell  ønsker hjertelig velkommen og vil ta imot dere med varme, vennlighet og ekte gjestfrihet!

Overnattingstilbud 2021

Kr 1890,- per person i dobbeltrom - 1 døgns opphold:

Inkluderer følgende;

 • Oppgradert rom med frokost
 • Aperitiff
 • 4 retters middag
 • Musserende vin og frukt på rommet ved ankomst

Golf med havsmak og elvesus

Periode; 01.april – 30.september 2021

Golf er kanskje ikke det første du tenker på i forbindelse med Sogndalstrand, men kun 5 minutter fra dette trivelige tettstedet med aner fra seilskutetiden, har også golf-sporten etablert seg. Ønsker du et lite avbrekk fra hverdagen, kan du kombinere et  avslappende opphold ved kysten med noen runder golf.

Dalane Golfklubb ligger idyllisk til på Kjelland, deler av banen ligger langs lakse-elva Sokna.  Det er 6 utfordrende og spennende hull på banen. To par fire hull og fire par tre hull.  Selv om størrelsen er begrenset, vil du finne utfordringer også som øvet golfspiller.

Etter noen timer ute på banen, er det deilig å komme inn tilbake til hotellet for noe varmt å drikke eller et  glass vin, nyte den rolige og avslappende stemningen, for deretter på kvelden å nyte et deilig, hjemmelaget måltid i vår restaurant ”Folvik Kafe”.

Hav og heier omkranser dette sjarmerende og verneverdige tettstedet, og her er også gode muligheter til å ta seg en spaser- eller fottur, eller låne seg en sykkel av hotellet og utforske nærområdet.

Baneguide Dalane Golfklubb

Overnatting:

Kr 1800,- per person i dobbeltom - 1 døgns opphold inkl. halvpensjon:

 • Frokost
 • 3 retters middag
 • 1 x dagsgreenfee på Dalane Golfbane

Baneguide Dalane Golfklubb

Våren og sommeren - gode kystopplevelser

Hav, fjorder og fjell. Sogndalstrand Kulturhotell ligger omringet av et vakkert kystland-skap som bugner av aktivitetstilbud og gode inntrykk.  Her hos oss kan du skru ned tempoet, og nyte det gode og langsomme livet i  omgivelser fra svunnen tid. 

Vi har satt ut benkene med navn som ”Sinnets ro”, ”Vedets hvile” (vettets hvile)og ”Forvedenbenken” (nyskjerrig-benken) som står klare til å ta imot deg om du vil nyte solen og observere det rolige livet i den lille gaten vår - eller om du trenger hvile for kropp eller sjel.

Ta kontakt med oss for mer info.